Helvetia 

0
Besplatna dostava

Naj >>

Pripreme

Kako naručiti

Narudžba

Narudžba u Helvetia Apotheke je jednostavna, brza i pregledna. Možete naručiti:

  1. Jednokratno iz kataloga detaljnije >>
  2. Putem redovitih pošiljaka (jedinstvena ponuda za kupce) detaljnije >>

Radi se o dva različita načina naručivanja, ako naručujete proizvode iz kataloga jednokratno možete birati količinu koju želite da Vam se dostavi uz pogodnost popusta na količinu. Naručivanje putem redovitih pošiljaka je idealno iz razloga što izabrani proizvod stiže na Vašu adresu svakih 20 dana i daje Vam prednost da iskusite kako preparat djeluje, a onda se odlučiti da li nastaviti s daljnjim isporukama ako Vam se proizvod svidi. Naravno postoji i mogućnost istovremenog naručivanja jednokratnih i redovitih isporuka. Sve metode naručivanja možete pronaći ispod ikona Kontakt >>

Uvijeti isporuke

1. Katalog

Navedena cijena proizvoda je konačna, nema dodatnih troškova za poštarinu (19,90 kn poštarine uključeno je u cijenu proizvoda. Naknada za poštarinu na računu može biti iskazana odvojeno od cijene proizvoda). Proizvod se dostavlja kao preporučena pošiljka na kućnu adresu kupca. Dostava proizvoda je u roku do tri tjedna od narudžbe.

2. Redovna pošiljka

Poštarina se ne plaća, sve troškove snosimo mi (Samo ako proizvod je besplatan, plaća se poštarina 19,90 kn). Roba se dostavlja putem pošte svakih dvadesetak dana.

Uvijeti plaćanja

1. Katalog

Roba se može naručiti pouzećem, ili sa priloženim nalogom za plaćanje (samo za stalne kupce).

2. Redovna pošiljka

Roba se šalje s nalogom za plaćanje, s rokom plaćanja 14 dana.

Vraćanje proizvoda i reklamacije

Ako robom niste zadvoljni, možete je u roku od 14 dana vratiti na našu adresu bez obrazloženja zašto vraćate, a mi ćemo vama vratiti novac (ako je roba plaćena).

Rok trajanja proizvoda je 24 mjeseci. Svaki proizvod ima ograničeni rok trajanja koji se nalazi na proizvodu pod „najbolje upotrijebiti do:“. Tvrtka garantira da će kupci uvijek dobiti proizvod koji se može koristiti još minimalno 6 mjeseci, a uobičajeni rok je 12-30 mjeseci. Po primitku pošiljke, provjerite da li je sve uredu te nas kontaktirajte. Tvrtka garantira da će rješavanje reklamacije, pritužbe i kontaktiranje kupca biti u roku od 30 dana.