Helvetia 

Devizni tečaj 1 € = 7,5345 kn

0
Dodajte proizvode za samo 40 € i imat ćete besplatnu dostavu!

Naj >>

Pripreme

ImunoBomb, LIPOSOMSKA BOMBA ZA VAŠ IMUNITET!
tekući dodatak prehrani sa sladilom


Jednokratna narudžba

Sadržaj (kom)Cijena/PaketUštedite
1. 26,99 € 203,4 kn 13,00 €   97,9 kn  
    0,13 € | 1,0 kn / ml   

Dostava 3,99 € (30,1 kn), za narudžbe od 40 € (301,4 kn) je besplatna!


ImunoBomb

LIPOSOMSKA BOMBA ZA VAŠ IMUNITET!

 • Kurkuma obogaćena vitaminom D, lizinom, vitaminom C i cinkom za brzu i učinkovitu podršku imunološkom sustavu. U liposomskom obliku – za znatno veću upijanje i iskoristivost aktivnih tvari!

  • Podržava imunitet!1,2,3,4
  • Djeluje antioksidativno!1,3,4
  • U liposomskom obliku!1,2,3,4,5
    

   

  Preporučena dnevna doza:  nije određena
  Sadržaj: 200 ml
  Redovna cijena: 39,99 € | 301,3 kn

  Idealno za sve one koji:

  • treba brzo i učinkovito aktivirati imunitet
  • ne osjeća se dobro
  • ima prehladu
  • ima kašalj ili promuklost
  • treba okrijepiti organizam
    
 • Kurkuma1 - je višegodišnja biljka porijeklom iz južne Azije, a naraste do 1,5 metara visine. Već četiri tisuće godina naširoko se koristi u Ayurvedi (sustavu tradicionalne indijske medicine). Englezi su ga koristili kao osnovu vrlo popularnog začina curry. Laboratorijska istraživanja su pokazala da je kurkumin (pigment koji kurkumi daje karakterističnu žutu boju) odgovoran za većinu nevjerojatnih svojstava kurkume. U našem proizvodu jamčimo najmanje 50 mg kurkumina u preporučenoj dnevnoj doz. Kurkuma utječe na niz metaboličkih i enzimskih procesa u tijelu, podupire imunitet i prirodnu obranu organizma. Doprinosi zdravlju pluća i gornjih dišnih putova, kože i kostiju, podržava rad srca, krvožilnog i živčanog sustava. Blagotvorno djeluje na rad probavnih enzima, olakšava probavu i podupire rad jetre.

   

  Vitamin D2 je vitamin topiv u mastima koji nastaje u koži djelovanjem sunčeve svjetlosti, a ima ga i u gljivama, kakaovcu, kvascu, rajčici, ribljem ulju, mlijeku, jetri i žumanjku. Sudjeluje u procesu diobe stanica, te sudjeluje u resorpciji (raygradnji) kalcija i fosfora iz crijeva – značajno utječe na apsorpciju i iskoristivost kalcija i fosfora te potporu kostima i zubima. Blagotvorno djeluje na imunološki sustav i rad mišića.

   

  Vitamin C3 - je neophodan je za život i zdravlje, jer obavlja niz funkcija u ljudskom organizmu - djeluje antioksidativno (štiti stanice od slobodnih radikala), podupire živčani sustav i imunitet, smanjuje umor i iscrpljenost. Važan je za sintezu aminokiselina i kolagena koji je dio vezivnog tkiva. Podržava apsorpciju željeza, razvoj kostiju, zuba i hrskavice te podržava rast i proizvodnju bijelih krvnih stanica. Za razliku od većine životinja, ljudi ne mogu sami stvarati vitamin C, već ga moraju unositi hranom. Najbogatiji izvori su šipak, crni ribiz, kivi, brokula, crveni ribiz, papaja, naranča, limun i cvjetača. Vrlo je osjetljivo na temperaturu, više od polovice sadržaja vitamina C propada tijekom toplinske obrade, pa se preporuča konzumiranje povrća i voća u sirovom stanju.

   

  Cink4 – važan je mineral. Iako je u ljudskom organizmu zastupljen u relativno maloj količini (tijelo odraslog čovjeka sadrži otprilike samo 2 g cinka), ima izuzetno značajan učinak na cijeli organizam. On podržava funkciju imunološkog sustava, štiti od oksidacije, ima blagotvoran učinak na plodnost, vid, kožu, kosu, nokte i kosti. Sudjeluje u procesu diobe stanica, pozitivno utječe na plodnost i reprodukciju, doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi. Cink sadrži kako hrana životinjskog podrijetla - jetra, mlijeko, tamno meso, žumanjci, kamenice, tako i hrana biljnog porijekla - kruh od cjelovitih žitarica, orasi, sjemenke bundeve i grah.

   

  Lizin5 - je esencijalna aminokiselina koju ljudsko tijelo ne može proizvesti samo i mora je dobiti hranom. Njegovi najbogatiji izvori su parmezan, govedina i svinjetina, riba, grah, leća i soja. Nezamjenjiv je gradivni materijal za sve proteine, stoga važan za formiranje mišića, enzima, hormona i antitijela.

   

  Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti najkasnije u roku od 30 dana.

  Aktivan sastojci po -:

  Ekstrakt kurkume52,5 mg-
  - kurkumin50,0 mg-
  Vitamin D50,0 μg1000% PDU
  Vitamin C500,0 mg625% PDU
  Cink5,0 mg150% PDU
  Lizin500,0 mg-
  *PDU - preporučeni dnevni unos, - nije određen
  Preporučena dnevna doza:  nije određena

  Preporučena dnevna doza:  nije određena
  Sadržaj: 200 ml
  Redovna cijena: 39,99 € | 301,3 kn
  Dozvoljeno: .

 • Komentari korisnika su u pripremi.

  Preporučena dnevna doza:  nije određena
  Sadržaj: 200 ml
  Redovna cijena: 39,99 € | 301,3 kn   Svi proizvodi u kategoriji Energija/vitalnost

  © 2010-2024 Helvetia Apotheke