Helvetia 

Devizni tečaj 1 € = 7,5345 kn

0
Dodajte proizvode za samo 40 € i imat ćete besplatnu dostavu!

Naj >>

Pripreme

Omega-3 Orange, RIBLJE ULJE DOBROG OKUSA!
dodatak prehrani


Jednokratna narudžba

Sadržaj (kom)Cijena/PaketUštedite
1. 13,99 € 105,4 kn 8,00 €   60,3 kn  
    0,06 € | 0,5 kn / ml   

Dostava 3,99 € (30,1 kn), za narudžbe od 40 € (301,4 kn) je besplatna!


Omega-3 Orange

RIBLJE ULJE DOBROG OKUSA!

 • Koncentrirano riblje ulje sa zajamčenim udjelom Omega-3 nezasićenih masnih kiselina (najmanje 20%) obogaćeno vitaminima A i D. Ugodnog okusa naranče kojeg će voljeti i djeca i odrasli.

   

  •  Doprinosi zdravlju srca, očiju i mozga!
  •  Održava normalan krvni tlak i razinu kolesterola!
  •  Pozitivno djeluje na kosti, mišiće i zube! (vitamin D)
  •  Podržava imunitet! (vitamin D)

   

  Preporučena dnevna doza:  2.5 - 10 ml
  Sadržaj: 250 ml
  Redovna cijena: 21,99 € | 165,7 kn

  Idealno za sve one koji:

  • želi udobno uzimati nezasićene masne kiseline
  • ne želi osjetiti okus ribljeg ulja
  • ne želi piti kapsule
  • želi brinuti o svom srcu, očima, mozgu, kostima, mišićima i koži
  • treba podršku imunitetu
  • želi kontrolirati krvni tlak i razinu kolesterola
  • djeca i starije osobe

   

   

 • Omega-3 nezasićene masne kiseline – uglavnom se dobivaju iz morske ribe kao što su losos, tuna, sardine i inćuni. Sadrže esencijalne nezasićene masne kiseline koje igraju ključnu ulogu u nizu procesa koji se odvijaju u ljudskom tijelu. Doprinose zdravlju srca, očiju i mozga, te održavanju normalne razine kolesterola u krvi (povećanje udjela 'dobrog' HDL kolesterola na račun 'lošeg' LDL kolesterola) i normalnog krvnog tlaka. Vrlo su važni za razvoj mozga i očiju kod dojenčadi i fetusa u majčinom tijelu.
  Kod Omega-3 proizvoda količina ribljeg ulja nije bitna, ali uvijek gledajte sadržaj biološki aktivnih Omega-3 nezasićenih masnih kiselina EPA i DHA koje određuju kvalitetu i učinkovitost proizvoda. Jamčimo minimalno 20% sadržaja EPA i DHA u našim proizvodima!
  Iako se omega-3 nezasićene masne kiseline općenito smatraju vrlo korisnima, veliki broj ljudi, a posebno djeca, imaju problem s njihovom konzumacijom ili zbog neugodnog okusa ribljeg ulja kada se uzima u tekućem obliku (pamte još bake i djedovi) ili imaju poteškoća s gutanjem i probavljanjem kapsula u kojima je pohranjeno riblje ulje (kako bi se uklonio neugodan okus) ili osjećaju da im se neugodan okus ribe ponovno 'diže' u grlo nakon konzumiranja. Ali i ovaj problem ima rješenje - dodatkom narančinog ulja dobili smo proizvod ugodnog okusa, koji se lako guta (dozirana tekućina na žlicu) i vole ga i djeca i odrasli.


  Vitamin D - is a fat-soluble vitamin that is formed in the skin by the action of sunlight and is also found in mushrooms, cocoa, yeast, tomatoes, fish oil, milk, liver and egg yolk. In the past, it was used in bone care, which is why it was also often referred to as an antirachitic vitamin. Today we know that it plays a much more complex role in the body than previously thought - it regulates the activity of hundreds of genes, and its receptors have been discovered in almost all human tissues. It is involved in cell division, resorption (recovery) of calcium and phosphorus from the intestine - it has a significant effect on the absorption and utilization of calcium and phosphorus and the support of bones and teeth. It has a beneficial effect on the immune system and muscle function. It is necessary for normal growth and bone development in children.
  Vitamin D - je vitamin topiv u mastima koji nastaje u koži djelovanjem sunčeve svjetlosti, a ima ga i u gljivama, kakaovcu, kvascu, rajčici, ribljem ulju, mlijeku, jetri i žumanjku. U prošlosti se koristio za jačanje kostiju, zbog čega se često nazivao i antirahitičkim vitaminom. Danas znamo da u tijelu ima mnogo složeniju ulogu nego što se mislilo – regulira aktivnost stotina gena, a njegovi receptori otkriveni su u gotovo svim ljudskim tkivima. Sudjeluje u diobi stanica, resorpciji (iskoristivosti) kalcija i fosfora iz crijeva – značajno utječe na apsorpciju i iskorištenje kalcija i fosfora te potporu kostima i zubima. Blagotvorno djeluje na imunološki sustav i rad mišića. Neophodan je za normalan rast i razvoj kostiju djece.


  Vitamin A - je vitamin topiv u mastima. Njegovi najbogatiji izvori su jetra, riblje ulje, mrkva, špinat, kelj, kupus, lubenica, bundeva, marelice i žumanjak. Vitamin A potiče pravilnu funkciju očiju i imunološkog sustava te pridonosi održavanju dobrog zdravlja sluznice i kože.

   

   

  Aktivan sastojci po 2,5/5/10 ml:

  Omega-3 polinezasićene masne kiselini450/900/1800 mg
  - EPK (eikosapentaenska kiselina)180/360/720 mg
  - DHK (dokosaheksaenska kiselina)270/540/1080 mg
  Vitamin D4/8/16 µg80/160/320% PDU
  Vitamin A500/1000/2000 µgRE 62/125/250% PDU
  *PDU - preporučeni dnevni unos
  Preporučena dnevna doza:  2.5 - 10 ml

  Preporučena dnevna doza:  2.5 - 10 ml
  Sadržaj: 250 ml
  Redovna cijena: 21,99 € | 165,7 kn
  Dozvoljeno: .


  Pojedinosti o proizvodu:

  pdf
 • Komentari korisnika su u pripremi.

  Preporučena dnevna doza:  2.5 - 10 ml
  Sadržaj: 250 ml
  Redovna cijena: 21,99 € | 165,7 kn   Svi proizvodi u kategoriji Srce/mozak

  © 2010-2024 Helvetia Apotheke