Helvetia 

Devizni tečaj 1 € = 7,5345 kn

0
Dodajte proizvode za samo 40 € i imat ćete besplatnu dostavu!

Naj >>

Pripreme

Poklon paket CanaXantin, VRATITE VRIJEME!
dodatak prehrani


Jednokratna narudžba

Sadržaj (kom)Cijena/PaketUštedite
1. 23,99 € 180,8 kn 10,00 €   75,3 kn  
    0,40 € | 3,0 kn / kapsula   

Dostava 3,99 € (30,1 kn), za narudžbe od 40 € (301,4 kn) je besplatna!


Poklon paket CanaXantin

VRATITE VRIJEME!

 • Povoljan paket 60 kapsula CanaXantin. Djevičansko ulje sjemenki konoplje obogaćeno vitaminima A, D i jedinstvenim kompleksom antioksidansa (astaksantin, ulje kurkume i vitamin E), koji štite stanice od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, čime usporavanje starenje. Ulje sjemenki konoplje sadrži uravnoteženu kombinaciju Omega-3, -6 i -9 nezasićenih masnih kiselina, koje blagotvorno djeluju na cijeli organizam:

  • Doprinosi zdravlju srca i krvnih žila!
  • Podržava imunitet!
  • Pozitivno djeluje na zglobove, mišiće i kožu!

   

  Preporučena dnevna doza:  1 kapsula
  Sadržaj: 60 kapsula
  Redovna cijena: 33,99 € | 256,1 kn

  Idealno za sve one koji:

  • se žele revitalizirati i „pomladiti“
  • žele sveobuhvatno brinuti o vlastitom zdravlju
  • žele ostati u dobroj kondiciji i formi
  • se osjećaju umorno
  • žele poboljšati imunitet
  • žele brinuti o srcu i krvnim žilama, očima, zglobovima, kostima, mišićima, koži, jetri
 • Djevičansko ulje sjemenki konoplje – dobiva se hladnim prešanjem sjemenki konoplje, zelene je boje i ugodnog okusa i mirisa lješnjaka. Sadrži uravnoteženu kombinaciju omega-3, -6 i -9 nezasićenih masnih kiselina, vitamine (osobito A, D i E), minerale (kalcij, magnezij, željezo, kalij), proteine, enzime i fitosterole. Ne sadrži psihotropne supstance THC. Optimalnim za ljude smatra se sadržaj Omega-6 i Omega-3 nezasićenih masnih kiselina u omjeru 3:1. Ulje sjemenki konoplje pridonosi zdravlju srca i kardiovaskularnog sustava, povoljno utječe na razinu kolesterola i glukoze u krvi. Podržava imunitet i prirodnu obranu tijela. Pridonosi zdravlju zglobova i mišića, pozitivno djeluje na kožu.

   

  Astaksantin - je prirodni karotenoid intenzivne narančastocrvene boje, kojeg nalazimo uglavnom u algama, ali i u mesu nekih životinja koje te alge konzumiraju u velikim količinama (losos, flamingosi, plaktonski račići-kril, rakovi – osobito škampi, jastozi, rakovi kratkorepci i slatkovodni rakovi). Najbogatijim izvorom astaksantina smatra se mikroskopska slatkovodna alga Haematococcus pluvialis, čiji ekstrakt koristimo u našem proizvodu. Prednost astaksantina je u tome što je sposoban prodrijeti u dijelove stanica topiv je i u vodi i u masti, te za razliku od većine antioksidansa, može prodrijeti krvno-moždanu i hematoretinalnu barijeru i doći do mozga (središnji živčani sustav) i očiju (retina). Astaksantin se smatra jednim od najjačih antioksidansa uopće - njegovo antioksidativno djelovanje je 6000 puta veće od vitamina C, 800 puta veće od koenzima Q10 i 550 puta veće od vitamina E. To je također jedan od razloga zašto je popularnost astaksantina u stalnom porastu.

   

  Ulje kurkume – tamnonarančasto ulje dobiva se ekstrakcijom iz korijena kurkume. Kurkuma je višegodišnja biljka porijeklom iz južne Azije i naraste do 1,5 m visine. Kurkuma se naširoko koristi u Ayurvedi (sustav tradicionalne indijske medicine) već četiri tisuće godina. Englezi su ga koristili kao osnovu vrlo popularnog curry začina. Laboratorijska istraživanja su pokazala da većinu nevjerojatnih svojstava kurkume uzrokuje kurkumin (pigment koji kurkumi daje karakterističnu žutu boju). Kurkuma utječe na mnoge metaboličke i enzimske procese u tijelu, ima značajno antioksidativno djelovanje, podržava imunitet i prirodnu obranu organizma. Pridonosi zdravlju pluća i gornjih dišnih puteva, kože, kostiju i zglobova, podržava rad srca, krvožilnog i živčanog sustava. Povoljno djeluje na funkciju probavnih enzima, olakšava probavu i podržava rad jetre.

   

  Vitamin D – je vitamin topljiv u mastima, koji se stvara u koži kada je izložena sunčevoj svjetlosti, također ga nalazimo i u gljivama, kakau, kvascu, rajčicama, ribljem ulju, mlijeku, jetri i žumanjcima. Sudjeluje u procesu diobe stanica, resorpciji (oporavaku) kalcija i fosfora iz crijeva – značajno utječe na apsorpciju i iskorištavanje kalcija i fosfora te podržava zdravlje kostiju i zuba. Povoljno utječe na imunitet i funkcije mišića.

   

  Vitamin A - je vitamin topljiv u mastima. Među njegove najbogatije izvore spadaju jetra, riblje ulje, mrkva, špinat, kelj, kupus, lubenica, bundeva, marelice i žumanjak. Vitamin A podržava pravilnu funkciju vida i imunološkog sustava, doprinosi održavanju dobrog stanja sluznice i kože.

   

  Vitamin E - je vitamin topljiv u mastima te je važan antioksidans - štiti stanice od djelovanja štetnih slobodnih radikala i na taj način usporava proces starenja. Njegovi najzastupljeniji izvori su maslac, mlijeko, meso sisavaca, ulje pšeničnih klica, kikiriki, soja i zelena salata.

  Aktivan sastojci po 1 kapsuli:

  Djevičansko ulje konoplje950 mg-
  - Omega-3 nezasićene masne kiseline133 mg-
  - Omega-6 nezasićene masne kiseline437 mg-
  - Omega-9 nezasićene masne kiseline48 mg-
  Astaksantin4 mg-
  Ulje kurkume10 mg-
  Vitamin A400 µg50% PDU
  Vitamin D10 µg200% PDU
  Vitamin E12 mg100% PDU
  *PDU - preporučeni dnevni unos, - nije određen
  Preporučena dnevna doza:  1 kapsula

  Preporučena dnevna doza:  1 kapsula
  Sadržaj: 60 kapsula
  Redovna cijena: 33,99 € | 256,1 kn
  Dozvoljeno: Obavijest o stavljanju na tržište Ministarstvu zdravstva 14.12.2021


  Pojedinosti o proizvodu:

  pdf
 • Komentari korisnika su u pripremi.

  Preporučena dnevna doza:  1 kapsula
  Sadržaj: 60 kapsula
  Redovna cijena: 33,99 € | 256,1 kn   Svi proizvodi u kategoriji Energija/vitalnost

  © 2010-2024 Helvetia Apotheke