Helvetia 

0
Dodajte proizvode za samo 300 kn i imat ćete besplatnu dostavu!

Naj >>

Pripreme

Pakiranje 3x
dodatak prehrani


Jednokratna narudžba

Sadržaj (kom)Cijena/PaketUštedite
1. 159.0 kn   90.0 kn
    0,21 kn/ml

Dostava 29,90 kn, za narudžbe od 300 kn je besplatna!


Pakiranje 3x "sirup" za djecu

TIJEKOM KAŠLJA I PREHLADE!

 • ImunoActive je obogaćen propolisom, ekstraktom bukovače, vitaminom C koji doprinosi pravilnoj funkciji imunološkog sustava te ekstraktima divlje majčine dušice, trputca i bosiljka koji doprinose zdravlju dišnih puteva. U tekućem obliku, što će posebno odgovarati djeci.

  • Podržava imunitet i zdravlje dišnih puteva!
  • Donosi olakšanje nadraženom grlu!
  • Blagotvorno u slučaju promuklosti, kašlja i prehlade!
    

   

  Preporučena dnevna doza:  15 ml
  Sadržaj: 750 ml
  Redovna cijena: 249.0 kn

  Idealno za sve one koji:

  • kašlje
  • ima prehladu
  • ima nadraženo grlo
  • smeta mu promuklost
  • ima problema s disanjem
  • želi poboljšati imunitet
  • treba brinuti o gornjim dišnim putevima
  • posebno za djecu koja ne vole piti tablete
    

   

 • ImunoActive

  Trputac - ljekovita je biljka porijeklom iz Europe i Azije, koja se postupno proširila na gotovo cijeli svijet. Tradicionalno se koristi posebno za respiratorne probleme, čišćenje i jačanje tijela te za liječenje površinskih ogrebotina. Sadrži uglavnom sluzi, tanine, gorke tvari, glikozide, vitamin C i cink. Trputac promiče zdravlje dišnih puteva - doprinosi zaštiti sluznice dišnih puteva, donosi olakšanje nadraženom grlu i pomaže opuštanju bronhijalnih mišića.

   

  Bosiljak - aromatična je biljka koja dolazi iz Indije i postupno se širila Europom, posebno na njezin južni dio. U drevnoj Indiji smatrana je svetom biljkom, a njezino ime, izvedeno od grčke riječi "basileum" - kralj, svjedoči o njenom značaju. U tradicionalnoj medicini koristio se uglavnom za probavne probleme i za mentalnu dobrobit. Bosiljak je bogat esencijalnim uljima, taninima, flavonoidima i glikozidima. Podržava pravilnu funkciju probavnog i živčanog sustava, doprinosi zaštiti gornjih dišnih puteva, pomaže u slučaju promuklosti, kašlja i prehlade.

   

  Bukovača - jestiva gljiva, koja je relativno raširena u umjerenom klimatskom pojasu. Raste na drvetu mrtvih stabala i panjeva na kojima tvori tipične grozdaste strukture, neke kolonije mogu doseći težinu i do nekoliko desetaka kilograma. Njena boja i oblik podsjeća na kamenicu, a odatle dolazi i naziv "oyster". Gljiva bukovača tisućama godina koristila se ne samo kao delicija u kuhinji, već je zauzimala važno mjesto u tradicionalnoj kineskoj i japanskoj medicini. Bukovača je bogat izvor vitamina B i D, minerala (posebno bakra, selena, cinka, kalija), vlakana i polisaharida - kao najcjenjeniji sastojak smatra se beta-glukan. U našem proizvodu koristimo ekstrakt bukovače sa zajamčenom količinom od najmanje 30% beta-glukana.

   

  Majčina dušica - ljekovita je biljka koja se uglavnom javlja u srednjoj i sjevernoj Europi. Od davnina je popularna u tradicionalnoj medicini, posebno u rješavanju problema s disanjem, probavom i mokraćnim putevima, a često se koristi i kao zamjena za skupi tamjan. Majčina dušica bogata je esencijalnim uljima, flavonoidima, taninima i gorkim tvarima. Majčina dušica doprinosi zdravlju gornjih dišnih puteva - pomaže u zaštiti sluznice dišnih puteva, pruža olakšanje kod nadraženog grla, umiruje grlo, ždrijelo i glasnice.

   

  Propolis - ljepljiva je tvar ugodnog aromatičnog mirisa koju proizvode pčele, a u košnici služi kao građevinski materijal (gušći oblik) ili kao zaštita zidova košnice od vanjske kontaminacije (tanji oblik). Pčele to rade miješajući smole koje sakupljaju na biljkama bogatim smolom s izlučevinama svojih žlijezda. Stoga ne čudi da je pretežna komponenta propolisa mješavina smolastih tvari, a tu su i pčelinji vosak, melemi, esencijalna ulja, neki vitamini i minerali. Propolis se stoljećima široko koristi i iznutra i izvana. Kako se radi o pčelinjem proizvodu, ne bi ga smjele koristiti osobe koje su alergične na pčelinje proizvode. (Ako niste sigurni jeste li alergični na propolis, obično je dovoljno namočiti pamučni bris u tekućini koja sadrži propolis, nanijeti ga na pazuhe i ostaviti da djeluje oko 3 sata. Ako se crvena mrlja pojavi na određenom području, vjerojatno ste alergični na propolis i ne biste ga trebali uzimati).

   

  Vitamin C – je neophodan za život i zdravlje zbog toga što obavlja brojne funkcije u ljudskom tijelu – ima antioksidativna svojstva (štiti stanice od slobodnih radikala), stimulira živčani sustav i imunitet, smanjuje umor i iscrpljenost. Značajan je za sintezu aminokiselina I kolagena, koji je dio vezivnog tkiva. Važan je za čvrstoću krvnih žila i njegova adekvatna konzumacija podržava pravilan rad krvožilnog sustava. Vitamin C poboljšava apsorpciju željeza, razvoj kostiju, zuba, desni i hrskavice, podržava rast i proizvodnju bijelih krvnih stanica. Za razliku od većine životinja, ljudsko biće ne može proizvesti vitamin C, zato ga mora primati kroz hranu. Najbogatiji izvori su šipak, crni ribizl, kivi, brokula, crveni ribizl, papaja, naranče, limun i cvjetača. Vrlo je osjetljiv na visoku temperature, zagrijavanjem za vrijeme kuhanja, uništava se više od polovice sadržaja vitamina C. iz tog razloga se preporuča konzumirati povrće i voće u sirovom stanju.

  Aktivan sastojci po 15 ml:

  ImunoActive
  Preporučena dnevna doza: djeca od 12 godina 5 ml 3 puta dnevno
  Ekstrakt gljive bukovače649 mg-
  Ekstrakt uskolisnog trputca146 mg-
  Ekstrakt majčine dušice146 mg-
  Ekstrakt bosiljka97 mg-
  Ekstrakt propolisa97 mg-
  Vitamin C292 mg365% PDU
  *PDU - preporučeni dnevni unos
  Preporučena dnevna doza:  15 ml

  Preporučena dnevna doza:  15 ml
  Sadržaj: 750 ml
  Redovna cijena: 249.0 kn
  Dozvoljeno: Obavijest o stavljanju na tržište Ministarstvu zdravstva 18.12.2020


  Pojedinosti o proizvodu:

  pdf
 • Komentari korisnika su u pripremi.

  Preporučena dnevna doza:  15 ml
  Sadržaj: 750 ml
  Redovna cijena: 249.0 kn   Svi proizvodi u kategoriji Imunitet

  © 2010-2022 Helvetia Apotheke