Helvetia 

0
Besplatna dostava

Naj >>

Pripreme

Povoljan paket ActiveSun Protect, ZA LIJEPU PREPLANULU KOŽU!
dodatak prehrani


Jednokratna narudžba

Sadržaj (kom)Cijena/PaketUštedite
1. 169.0 kn   50.0 kn
    0,94 kn/kapsula

Besplatna dostava.


Povoljan paket ActiveSun Protect

ZA LIJEPU PREPLANULU KOŽU!

 • Povoljan paket sadrži 180 kapsula ActiveSun Protect. Beta-karoten obogaćen beta-glukanom i vitaminom B2 za zaštitu kože, i biotinom za njenu elastičnost i ljepotu.

  • Daje koži lijepu brončanu boju!
  • Produžuje preplanulost!
  • Štiti kožu od slobodnih radikala!
  • Sprječava bore nastale zbog pretjeranog izlaganja suncu!

  Preporučena dnevna doza:  1 - 2 kapsule
  Sadržaj: 180 kapsula
  Redovna cijena: 219.0 kn

  Idealno za sve one koji:

  • planiraju duži boravak na suncu
  • žele postići prekrasnu, dugotrajnu tamnu boju
  • imaju osjetljivu kožu
  • posjećuju solarij
  • žele preplanulu put tokom cijele godine
 • Beta karoten – je jedan od karotenoida koji daje žutu i crvenu boju biljkama (mrkva, tulipani, narcise) životinjama je on izvor vitamina A, u količini koja im je potrebna. Najbogatiji izvori beta karotena su žute, crvene i narančaste biljke kao što su mrkva, rajčica, paprika, ali i špinat i peršin. Pohranjuje se u koži i potiče proizvodnju pigmenta koji poklanja koži lijepu brončanu boju. Povećava elastičnost kože te na taj način sprečava nastanak bora.

   

  Beta glukani – su prirodni polisaharidi koje možemo pronaći u mnogim biljnim stanicama. Biološki su jednako učinkoviti kao beta -1,3 glukani, koji su dobiveni iz kvasca. Pripadaju vrlo sigurnim tvarima za konzumaciju jer ne izazivaju navikavanje i nisu toksični.

   

  Biotin – često se naziva vitamin H ili vitamin ljepote. Sva njegova imena su opravdana. Ime biotin potječe od njegove prisutnosti u svakoj živućoj stanici. Ime vitamin H se odnosi na činjenicu da je važan dio koenzima važnog za metabolizam masti, saharida i proteina. I ime vitamin ljepote je izabrano iz razloga što održava kožu i kosu zdravima, pozitivno utječe na živčani sustav i psihičko stanje. On je vitamin topljiv u vodi i pripada skupini vitagensa – tvari koje organizam koristi kao izvor energije te izvor gradbenog materijala. To je vrlo važno za dobivanje energije na staničnoj razini, te je važan za metabolizam masti i bjelančevina. Pridonosi metabolizmu gotovo svih stanica u ljudskom tijelu. Daje koži lijep i mladolik izgled.

   

  Vitamin B2 – je topiv u vodi i ne taloži se u tijelu. Ljudi nisu u stanju sintetizirati ovaj vitamin i moraju ga uzeti u hrani. Neophodan je za pravilan rad metabolizma šećera, masti i aminokiselina, te za osnovni stanični metabolizam, pošto to utječe na proces proizvodnje i pretvorbe energije u organizmu. Ima blagotvoran učinak na kožu i sluznice, pridonosi ispravnoj funkciju živčanog sustava , te smanjuje umor i iscrpljenost. Štiti stanice od slobodnih radikala čija se količina povećava kod sunčanja.

   

   

  Vodič za sigurno sunčanje
  Dugo izlaganje suncu uvijek predstavlja veliko opterećenje za kožu. UV zračenje potiče stvaranje slobodnih radikala koji oslabljuju imunološki sustav i imaju negativan učinak na zdrave stanice – što sveukupno uzrokuje prerano starenje kože i nastanak bora, pjega i pigmentacijskih mrlja. Dakle, tijekom razvoja novih proizvoda za sunčanje, dodaje se beta karoten koji daje koži lijepu brončanu boju, dodavanje vitamina B2 – štiti kožu od slobodnih radikala. Mi smo uz to dodali i biotin "vitamin ljepote", koji pospješuje hranjenje kože, čineći je elastičnom, svježeg izgleda te sprječava nastanak bora. Uvijek je dobro započeti uzimanje proizvoda za sunčanje najmanje mjesec dana prije izlaganja kože intenzivnom suncu – tijekom tog vremena koža će stvoriti deblji sloj pigmenta.

   

  Aktivan sastojci po 1 kapsuli:

  Vitamin A500,0 μg63% PDU*
  Biotin50,0 µg100% PDU*
  Vitamin B21,4 mg100% PDU*
  Beta glukan30,0 mg-
  *PDU - preporučeni dnevni unos, - nije određen
  Preporučena dnevna doza:  1 - 2 kapsule

  Preporučena dnevna doza:  1 - 2 kapsule
  Sadržaj: 180 kapsula
  Redovna cijena: 219.0 kn
  Dozvoljeno: Notifikacijski broj: MZ 0814771110


  Pojedinosti o proizvodu:

  pdf
 • „… Dobila sam ActiveSun Protect proizvod kao poklon za rođendan od kćeri, jer imam dosta svijetlu put, teško se mogu sunčati i uvijek izgorim. Počela sam ga uzimati u travnju, a sredinom svibnja otišla sam na sunce i sunčanje. Prvi puta sam bila duže vrijeme na suncu... hvala vam, jer to je prvi puta da nisam izgorjela na suncu. Koža je poprimila lijepu tamnu boju...“
  Eva N.


  Preporučena dnevna doza:  1 - 2 kapsule
  Sadržaj: 180 kapsula
  Redovna cijena: 219.0 kn   Svi proizvodi u kategoriji Koža/sunčanje

  © 2010-2020 Helvetia Apotheke