Helvetia 

0
Besplatna dostava

Naj >>

Pripreme

GLA BeautyComplex+, ELIKSIR ZA MLADOLIKU I PREKRASNU KOŽU!
dodatak prehrani


Redovita isporuka

Cijena sa popustom:49.0 kn
2,45 kn/kapsula
Uštedite 20.0 kn

Besplatna poštarina i pakiranje


GLA BeautyComplex+

ELIKSIR ZA MLADOLIKU I PREKRASNU KOŽU!

 • Stvarna i vidljiva njega kože, koja za razliku od kozmetike djeluje iznutra i stoga je njen učinak dugoročan i vidljiv. Obogaćena kolagenom, hijaluronskom kiselinom i uljem noćurka koji utjeće na elastičnost i čvrstoću kože, učinkovito djeluje u borbi protiv bora, poklanja koži svjež i mladolik izgled, a kompleks antioksidansa (ekstrakt sjemenki grožđa i vitamin E) koji štite kožu od oštećenja i na taj način sprječavaju starenje kože:

  • Održava kožu zdravom i lijepom!
  • Podržava mekoću, elastičnost i čvrstoću kože!
  • Poklanja koži svjež i mladenački izgled!
  • Pomaže u sprječavanju nastajanja bora!

  Preporučena dnevna doza:  1 - 2 kapsule
  Sadržaj: 20 kapsula
  Redovna cijena: 69.0 kn

  Idealno za sve one koji:

  • koža izleda umorno
  • se prerano spojavljuju bore
  • je koža izgubila čvrstoću i elastičnost
  • želite tretirati kožu kontinuirano i održavati je mladenačkom i svježom
  • imate problema u menstruaciji

   

 • Ulje noćurka – dobiva se iz sjemenki noćurka koji pripada među najvažnije europsko ljekovito bilje. Bogato je nezasićenim masnim kiselinama, a naroćito gama-linolenskom kiselinom. Mi koristimo hladno prešano ulje noćurka s mimimalnim sadržajem od 10% GLA (gama- linolenske kiseline). Ulje noćurka važno je za razne fiziološke procese koji se odvijaju u našem tijelu – podržava imunološki sustav, doprinosi zdravlju srca i krvožilnog sustava (pomaže kod sprječavanja sužavanja krvnih žila, pomaže u održavanju zdrave razine lipida u krvi) te pomaže u održavanju hormonalne ravnoteže (suzbija neugodnosti povezane s menstruacijom). Najvažnijim se smatraju njegovi blagotvorni učinci na kožu – pomaže u optimalnoj hidratizaciji kože, podržava mekoću, čvrstoću i elastičnost kože, pomaže u njenom pomlađivanju.

   

  Kolagen – je u vodi netopljivi protein te je osnovni građevni element vezivnog tkiva, npr. kosti, hrskavice, ligamenata i kože, što čini više od četvrtine svih proteina u ljudskom tijelu. Unutar kože tvori složenu mrežu vlakana, te na taj način jamči čvrstoću, elastičnost i mladenački izgled. Nažalost, sa starenjem sposobnost da tijelo stvara nova kolagena vlakna se smanjuje, i iz tog razloga je preporućljiva kontinuirana dopuna kolagena te na taj način sprječavanje starenja kože.

   

  Hijaluronska kiselina – važna komponenta vezivnog tkiva i kože. Osigurava učinkovitu hidrataciju kože (jedna molekula hijaluronske kiseline je u mogućnosti da na sebe veže oko tisuću puta veću količinu vode), važna je za elastičost i čvrstoću. Ona štiti kožu od slobodnih radikala, stimulira proizvodnju kolagena i ukupnu regeneraciju kože. Zaglađuje (popunjava) bore i odgađa formiranje novih, osigurava svježinu kože. Sa starenjem, količina hijaluronske kiseline u koži se smanjuje, stoga je poželjno da je dopunjavamo kontinuirano i tako osiguramo mladolik izgled kože.

   

  Ekstrakt sjemenki grožđa - koncentrirani ekstrakt sjemenki grožđa s visokim sadržajem proantocijanidina (ponekad skraćeno kao PAC ili OPC), koji spada u flavonoide. On ima značajno antioksidativno djelovanje - štiti kožu od oštećenja i starenja. Smatra se da je razlog tzv. „Francuski paradoks" - iako Francuzi konzumiraju velike količine zasićenih masti, pojava srčanih problema kod Francuza je znatno niža nego u drugim zemljama. Razlog je vjerojatno visoka potrošnja crnog vina koje sadrži veliku količinu PAC-a. Ekstrakt sjemenki grožđa povoljno utječe na protok krvi i krvni tlak. Također ima povoljan učinak kod osjećaja teških nogu. Poboljšava cirkulaciju krvi u koži te time doprinosi njenom zdravijem izgledu i ljepoti.

   

  Vitamin A – vitamin topljiv u mastima. Najbogatiji izvori vitamina A su jetra, ulje jetre bakalara, mrkva, špinat, kelj, kupus, dinja, buča, marelica i žumanjak. Vitamin A podržava pravilno funkcioniranje vida i imunološki sustav, pomaže u održavanju dobrog stanja sluznice i kože.

   

  Koenzim Q10 – ponekad ga nazivaju ubikinon ili koenzim Q, tvar slična vitaminima i može se naći u većini ljudskih stanica. Utječe na funkciju mitohondrija, koji djeluju u tijelu, kao male stanične elektrane i „proizvodi” ATP (adenozin trifosfat), tvar s visokim energetskim sadržajem koja se koristi kao brzi izvor stanične energije. Većina koenzima Q10 prisutno je u organima s najvećim energetskim potrebama, kao što su srce, jetra i pluća. Također igra značajnu ulogu u njezi kože – utjeće na njen lijepi izgled.

   

  Vitamin E – u masti topljiv vitamin koji je vrlo važan antioksidans – štiti stanice od slobodnih radikala i na taj način usporava proces starenja. Njegovi najzastupljeniji izvori su maslac, mlijeko, meso sisavaca, ulje pšeničnih klica, kikiriki, soja i zelena salata.

  Aktivan sastojci po 1 kapsuli:

  Ulje noćurka600 mg-
  (sadrži 10% GLA: gama-linolenske kiseline )
  Kolagen100 mg-
  Natrijeva sol hijaluronske kiseline25 mg-
  Ekstrakt sjemenki grožđa100 mg-
  Koenzim Q1010 mg-
  Vitamin A400 μg50% PDU
  Vitamin E12 mg100% PDU
  *PDU - preporučeni dnevni unos, - nije određen
  Preporučena dnevna doza:  1 - 2 kapsule

  Preporučena dnevna doza:  1 - 2 kapsule
  Sadržaj: 20 kapsula
  Redovna cijena: 69.0 kn
  Dozvoljeno: Obavijest o stavljanju na tržište Ministarstvu zdravstva 20.4.2019


  Pojedinosti o proizvodu:

  pdf
 • Komentari korisnika su u pripremi.

  Preporučena dnevna doza:  1 - 2 kapsule
  Sadržaj: 20 kapsula
  Redovna cijena: 69.0 kn   Svi proizvodi u kategoriji Koža/sunčanje

  © 2010-2020 Helvetia Apotheke