Helvetia 

Devizni tečaj 1 € = 7,5345 kn

0
Dodajte proizvode za samo 40 € i imat ćete besplatnu dostavu!

Naj >>

Pripreme

Poklon paket za srce, ZA ZDRAVO SRCE I KRVNE ŽILE!
dodatak prehrani


Jednokratna narudžba

Sadržaj (kom)Cijena/PaketUštedite
1. 22,99 € 173,2 kn 12,00 €   90,4 kn  
    0,19 € | 1,4 kn / kapsula   

Dostava 3,99 € (30,1 kn), za narudžbe od 40 € (301,4 kn) je besplatna!


Poklon paket za srce

ZA ZDRAVO SRCE I KRVNE ŽILE!

 • Povoljan paket od 120 kapsula Omega-3 Cardio sadrži koncentrirano riblje ulje s povećanim udjelom omega-3 nezasićenih masnih kiselina (najmanje 50 %):

  • Održava normalnu razinu kolesterola!
  • Održava normalan krvni tlak!
  • Blagotvorno utječe na cijeli kardiovaskularni sustav!
  • Održava normalnu funkciju srca!

  Preporučena dnevna doza:  1 - 6 kapsule
  Sadržaj: 120 kapsula
  Redovna cijena: 34,99 € | 263,6 kn

  Idealno za sve one koji:

  • imaju problema s kolesterolom
  • koji se boje kardiovaskularnih problema
  • žele stalnu brigu za svoje srce
  • žele imati krvni tlak pod kontrolom
 • Omega-3 nezasićene masne kiseline – imaju ključnu ulogu u brojnim procesima koji se javljaju u tijelu. Održavaju normalnu razinu kolesterola u krvi (sve veći broj „dobrog“ HDL kolesterola na račun „lošeg“ LDL kolesterola) i normalan krvni tlak, sprečavaju taloženje masti u krvožilnom sustav, te sprečavaju začepljenje krvnih žila. One su stoga idealne za njegu srca i krvnih žila. Štoviše, one doprinose održavanju normalnog vida i moždane aktivnosti, te potiču mentalnu snagu i učinkovitost.

   

   

  PAŽNJA!

  Gledajući Omega-3 proizvod nije toliko važna količina ribljeg ulja, već jepotrebno uvijek gledati sadržaj biološki aktivnih Omega-3 nezasićenih masnih kiselina EPA i DHA, koje odlučuju o kvaliteti i učinkovitosti. Naš proizvod sadrži najmanje 500 mg EPA i DHA u jednoj kapsuli što ga svrstava među proizvode s najvećom koncentracijom, a time i s najvećom učinkovitosti na tržištu!

   

   

  Gdje dobiti Omega-3?
  Prirodne omega-3 masne kiseline su izvučene uglavnom iz morskih riba, kao što su losos, tuna, sardina i inćun. Oni sadrže nezamjenjive nezasićene masne kiseline za ljudski organizam. Trenutna prehrana većine ljudi u svijetu, za razliku od prošlosti, dominira sa mnogo zasićenih masnih kiselina, koje se nalaze uglavnom u hidrogeniranoj masti, masti, maslacu, mlijeku, jajima, crvenom mesu i čokoladi. Oni povećavaju razinu „lošeg“ kolesterola u krvi i povećavaju rizik od kardiovaskularnih problema. Nasuprot tome, u zemljama koje velik dio svoje prehrane temelje na namirnicama iz mora, kao što su Eskimi i Japanci, znatno je niža učestalost problema sa srcem i krvožilnim sustavom. Dakle, potrebno je popuniti razinu nezasićenih masnih kiselina u ljudskom tijelu redovito putem konzumacijom morske ribe ili posebnih pripravaka koji sadrže omega-3 masne kiselina.

   

  Aktivan sastojci po 1 kapsuli:

  Koncentrirano riblje ulje1.000 mg
  Od čega Omega-3 polinezasićene masne kiselinimin. 500 mg
  - EPA (eikosapentaenska kiselina)min. 300 mg
  - DHA (dokosaheksaenska kiselina)min. 200 mg
  Preporučena dnevna doza:  1 - 6 kapsule

  Preporučena dnevna doza:  1 - 6 kapsule
  Sadržaj: 120 kapsula
  Redovna cijena: 34,99 € | 263,6 kn
  Dozvoljeno: Obavijest o stavljanju na tržište Ministarstvu zdravstva 25.05.2016


  Pojedinosti o proizvodu:

  pdf
 • „... Nakon pedesete godine života sve je prestalo biti kako je do tada bilo, a ja sam oduvijek hoću-neću do liječnika, odgađam to za što je dulje moguće. Imam malo problema s težinom, pa sam se bojao što će se pronaći volim slatko. Iako šećer je u redu, ali tlak i kolesterol su bili jako povišeni... Imao sam mogućnost da krenem s terapijom od našeg zdravstva, ili pokušati s omegom 3, pa ako se ne poboljša onda uzeti terapiju s lijekovima... Odabrao sam Omega-3 kardio, jer je to proizvod koji je imao najveći sadržaj omege-3 od svih proizvoda što sam našao, a ja sam trebao stvarno značajan napredak. Počeo sam sa 6 kapsula dnevno, i nakon mjesec dana moji su rezultati bili znatno bolji... Sada uzimam 2 kapsule svaki dan, i moj tlak i kolesterol su u granicama normale...“
  Ivan C.


  „Oba moja roditelja imaju visok krvni tlak i visoku razinu kolesterola te je otac doživio srčani udar, nasreću samo lakši... Trudim se živjeti što zdravije, jesti što više povrća i voća te izbjegavati tešku i masnu hranu. Također pokušavam i vježbati ali nažalost ne stignem uvijek... Od svoje prijateljice koja radi kao nutricionistica naučila sam mnogo o tome kako mogu izbjeći iste zdrastvene probleme koje imaju moji roditelji. Ona mi je preporučila da brigu o zdravlju svog srca počnem što ranije... Ne volim ribu i stvarno mrzim riblje ulje koje sam kao dijete morala piti odlučila sam uzeti proizvod s omegom 3. Smatrala sam jako zanimljivim proizvod Omega-3 Cardio, zato što sadrži koncentrirane aktivne sastojke pa ne trebam uzimati mnogo kapsula dnevno a i stvarno je pristupačna cijena... Kada je bilo na promociji za mogućnost besplatnog isprobavanja proizvoda nisam oklijevala. Odlučila sam se za redovite isporuke, sad proizvod dobivam svakih 20 dana izravno na kućnu adresu i ne moram više brinuti o ničemu...“
  Petra N.


  Preporučena dnevna doza:  1 - 6 kapsule
  Sadržaj: 120 kapsula
  Redovna cijena: 34,99 € | 263,6 kn   Svi proizvodi u kategoriji Za muškarce

  © 2010-2023 Helvetia Apotheke