Helvetia 

Devizni tečaj 1 € = 7,5345 kn

0
Dodajte proizvode za samo 40 € i imat ćete besplatnu dostavu!

Naj >>

Pripreme

Poklon paket
dodatak prehrani


Jednokratna narudžba

Sadržaj (kom)Cijena/PaketUštedite
1. 23,99 € 180,8 kn 11,00 €   82,9 kn  
    0,20 € | 1,5 kn / tableta   

Dostava 3,99 € (30,1 kn), za narudžbe od 40 € (301,4 kn) je besplatna!


Poklon paket "menopauza"

UGODNO I U MENOPAUZI!

 • Povoljan paket sadrži 120 tableta Menopause za 2-4 mjesečnu kuru. Sadrži kombinaciju tri tipa vitamina B, ekstrakt kadulje i djeteline bogate izoflavonima a naročito ekstrakt hmelja s garantiranim sadržajem 8-prenylnaringeninu koji:

  • Smanjuje anksioznost, umor i razdražljivost!
  • Smanjuje navale vrućine i znojenje!
  • Čisto prirodni proizvod – ne sadrži sintetičke hormone!

  Preporučena dnevna doza:  1 tableta
  Sadržaj: 120 tableta
  Redovna cijena: 34,99 € | 263,6 kn

  Idealno za sve one koji:

  • se želi osloboditi od neugodnih simptoma povezanih s menopauzom
  • su stariji od 50 godina
 • Hmelj - puzeća biljka koja se koristi još od Antičkih vremena. Stari Grci i Rimljani koristili su ga uglavnom kao sredstvo za čišćenje organizma. Danas se uglavnom koristi za poboljšanje sna, kod problema s probavom ili u menopauzi. On sadrži jedan od najjačih poznatih fitoestrogena - 8-prenylnaringenin, koji (s dnevnim unosom od najmanje 100 ųg) smanjuje neugodna stanja povezane s menopauzom - valunzi, znojenje, nemir, umor, razdražljivost.

   

  Crvena djetelina - bogata je izoflavonima, koji se ubrajaju u fitoestrogene, tj. tvari biljnog podrijetla koji nalikuju ženskom hormonu estrogenu. U menopauzi, kada žene doživljavaju pad razine estrogena, oni su u mogućnosti nadoknaditi ga u određenoj mjeri. Uz 8-prenylnaringeninom stvara vrlo učinkovit kompleks koji ublažava neugodna stanja povezane s menopauzom.

   

  Kadulja – biljka koja se koristi kao začin a u tradicionalnoj medicini još od antičkih vremena, također je vrlo popularna u Egiptu. Široko je rasprostranjena u Europi od oko devetog stoljeća. Tradicionalno se je koristi kao pomoć kod problema s dišnim putevima, za jačanje imunološkog sustava i poboljšanja probave. Ona sadrži širok spektar biološki aktivnih sastojaka (tanini, saponini i fitoestrogeni) koji smanjuju znojenje i pomažu u menopauzi.

   

  Vitamin B6 – je neizbježan u procesu i proizvodnji proteina, doprinosi normalnom formiranju crvenih krvnih zrnaca. Neophodan je za ispravno funkcioniranje živčanog sustava, podržava psihičku aktivnost te regulira pravilnu aktivnost hormona. To pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te smanjenju umora i zamora (djeluje na energiju organizma).

   

  Vitamin B9 (folna kiselina) – najviše se nalazi u zelenom lisnatom povrću (najbolje u termički neobrađenom). Doprinosi normalnoj psihičkoj aktivnosti, ima veliku važnost u stvaranju novih krvnih stanica. Isto tako igra veliku ulogu u procesu dijeljenja stanica, važnu za rast i razvoj fetusa. To je razlog zbog čega se preporuča povećana doza folne kiseline u trudnoći. Također doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i smanjenju umora i iscrpljenost.

   

  Vitamin B12 (kobalmin) – je vitamin topiv u vodi koji ljudsko biće nije u stanju stvoriti i ovisi o unosu kroz hranu. On je osobito važnan za tvorbu krvi, staničnu diobu i otpornost na zamor, potreban je za pravilno funkcioniranje živčanog sustava i fizičkog blagostanja.

   

   

  Što je menopauza?
  Menopauza je razdoblje u životu žene koje najčešće počinje u 50-tim godinama. Tijekom starenja žene prolaze kroz mnoge hormonalne promjene – tijelo polako prestaje proizvoditi hormone u jajnicima, a najviše estrogen. Uobičajeno su te promjene popraćene neugodnim osjećajima koji se mogu pojaviti i nekoliko godina prije menopauze, te traju i više godina nakon njenog završetka. U današnje vrijeme mnogo žena se odlučuje za hormonske skrbi ili posežu za raznim prirodnim alternativama. Pad količine estrogena u organizmu je moguće nadomjestiti prirodnim ekvivalentima koji se nazivaju fitoestrogeni. U bogate izvore ubrajaju se izoflavoni (možemo ih naći u crvenoj djetelini), a naročito 8- prenlynaringeninema (ekstrakt hmelja), kojeg ubrajamo u jedan od najsnažnijih prenlynaringeninema s uspješnim djelovanjem na probleme vezane uz menopauzu.

   

   

  Aktivan sastojci po 1 tableti:

  Hmelj ekstrakt (najmanje 50 ųg 8-PN)375,00 mg-
  Djetelina ekstrakt (najmanje 20% izoflavoni)50,00 mg-
  Kadulja ekstrakt20,00 mg-
  Vitamin B6 (pyridoxin)0,70 mg50% PDU
  Vitamin B9 (folna kiselina)100,00 ųg50% PDU
  Vitamin B12 (cijanokobalamin)1,25 ųg50% PDU
  *PDU - preporučeni dnevni unos, - nije određen
  Preporučena dnevna doza:  1 tableta

  Preporučena dnevna doza:  1 tableta
  Sadržaj: 120 tableta
  Redovna cijena: 34,99 € | 263,6 kn
  Dozvoljeno: Notifikacijski broj: MZ 0816660213


  Pojedinosti o proizvodu:

  pdf
 • Komentari korisnika su u pripremi.

  Preporučena dnevna doza:  1 tableta
  Sadržaj: 120 tableta
  Redovna cijena: 34,99 € | 263,6 kn   Svi proizvodi u kategoriji Za žene

  © 2010-2024 Helvetia Apotheke