Helvetia 

0
Dodajte proizvode za samo 300 kn i imat ćete besplatnu dostavu!

Naj >>

Pripreme

Poklon paket pokretljivosti, ZA ZDRAVE ZGLOBOVE I KRETANJE!
dodatak prehrani


Jednokratna narudžba

Sadržaj (kom)Cijena/PaketUštedite
1. 179.0 kn   100.0 kn
    0,99 kn/tableta

Dostava 29,90 kn, za narudžbe od 300 kn je besplatna!


Poklon paket pokretljivosti

ZA ZDRAVE ZGLOBOVE I KRETANJE!

 • Povoljan paket od 180 tableta ArthroPrim® Rapid. Sadrži glukozamin, kondroitin, ekstrakt tamjana i kompleks minerala (mangan i bakar), koji pridonose održavanju normalnog stanja vezivnog tkiva, a time i čuva zglobove u dobrom stanju:

  • Održava zglobove u dobrom stanju!
  • Podržava fleksibilnost i elastičnost zglobova!
  • Doprinosi boljoj pokretljivosti!

  Preporučena dnevna doza:  2 - 4 tablete
  Sadržaj: 180 tableta
  Redovna cijena: 279.0 kn

  Idealno za sve one koji:

  • imaju istrošene zglobove (starost, teška fizička aktivnost, sport)
  • imaju sklonost upalnim procesima u zglobovima
  • imaju ukočenost zglobova ujutro
 • Glukozamin – je vlastiti derivat glukoze u tijelu, osnovni građevni element zglobne hrskavice i vezivnog tkiva.

   

  Kondroitin – pripada polisaharidima i glavna je komponenta izvanstanične mase hrskavice. Najvažnija njegova osobina je sposobnost vezanja vode u tkivu. Tekućina („zglobno mazivo“), koju kondroitin pomaže održati u hrskavici služi kao amortizer.

   

  Tamjan (Boswellia serrata) – je stablo visoko 2-8 metara, raste u vrućim, suhim i planinskim područjima, posebice u Indiji, na Bliskom istoku i u Sjevernoj Africi. Iz urezane kore debla ili grane iscuri rijetka mirisna smola, koja se koristila u starom Egiptu za balzamiranje, uvijek je imala veliku popularnost u indijskoj (Ayurveda) i arapskoj tradicionalnoj medicini, stoljećima se koristi za proizvodnju tamjana koji je vrlo važan dio mnogih vjerskih obreda. Smola je bogata brojem aktivnih tvari – ugljikohidrata, eteričnih ulja, a pogotovo bosvelijskim kiselinama koje imaju blagotvoran učinak na čišćenje zglobova i očuvanju zglobova u dobrom stanju, pozitivno utječe na probavu i disanje, podržava srčane i psihičke funkcije. Mi koristimo vrlo koncentriran ekstrakt i stoga učinkovit s minimalnim udjelom 85% bosvelijske kiseline!

   

  Mangan – je element u tragovima, glavni izvor za čovjeka je u biljnim obrocima, kao što su žitarice, špinat, orasi, grašak, masline i borovnice. Mangan je važan za pravilan metabolizam energije i zaštitu stanica od slobodnih radikala, pridonosi dobrom stanju kostiju i održavanju normalnog stanja vezivnog tkiva, a time i potiče bolju pokretljivost.

   

  Bakar – za ljudski organizam vrlo važan element kojeg možemo naći u jetri, orašastim plodovima, gljivama, kakaou, rakovima i mekušcima. Štiti stanice od slobodnih radikala, podržava pravilnu funkciju imunološkog i živčanog sustava, važan je za prijenos željeza, pigmentaciju kože i kose, pridonosi pravilnom metabolizmu energije i održavanju normalnog stanja vezivnog tkiva, a time i boljoj pokretljivosti.

   

  Cink – esencijalni mineral. Iako je prisutan u ljudskom tijelu u relativno maloj količini (u tijelu odrasle osobe ima samo oko 2 grama cinka), ima izvanredno važan utjecaj na razvoj cijelog organizma. On podržava funkciju imunološkog sustava, štiti od oksidacije, ima pozitivan učinak na plodnost, oči, kožu, kosu, nokte i kosti. Prisutan je u hrani životinjskog podrijetla: jetra, mlijeko, tamno meso, žumanjak, kamenice – i u hrani biljnog podrijetla: cijelovite žitarice, orasi, sjemenke bundeve i grah.

  Aktivan sastojci po minimalnom dnjevnom unosu (2 tablete) :

  Glukozamin sulfat.2KCl 95%1.000 mg-
  Kondroitin natrijev sulfat400 mg-
  Ekstrakt tamjana164 mg-
  (min. 85% boswellic-a kiseline)
  Cink3 mg30% PDU
  Mangan1 mg50% PDU
  Bakar 515,6 μg51,6% PDU
  PDU – preporučeni dnevni unos, - nije određen
  Preporučena dnevna doza:  2 - 4 tablete

  Preporučena dnevna doza:  2 - 4 tablete
  Sadržaj: 180 tableta
  Redovna cijena: 279.0 kn
  Dozvoljeno: .


  Pojedinosti o proizvodu:

  pdf
 • Komentari korisnika su u pripremi.

  Preporučena dnevna doza:  2 - 4 tablete
  Sadržaj: 180 tableta
  Redovna cijena: 279.0 kn   Svi proizvodi u kategoriji Zglobovi i kosti

  © 2010-2022 Helvetia Apotheke